MSI MOA 2012 – Povestea

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 30 October, 2012.


 

MSI MOA 2012 – Echipele calificate

 

 

Spre deosebire de anii trecuti, in 2012 calificarile pentru finala Masters Overclocking Arena s-au desfasurat in intregime in mediul online. Patru competitii organizate aveau sa asigure biletele pentru Taipei: calificarile americane (trei locuri), calificarile APAC (patru locuri), calificarile europene (cinci locuri), toate sustinute pe hwbot.org, si concursul Lords of Overclocking, organizat in parteneriat cu Futuremark, care asigura primilor trei clasati bilete catre marea finala. Dupa cum am divulgat deja, Matose si Monstru nu au participat in etapele de calificare, fiind invitati direct de catre MSI, fiind campioni en-titre.

Cei ce aveau sa isi castige locul in finala au trebuit sa isi aleaga cate un coechipier, urmand sa fie prezente in Taipei 16 echipe a cate doi oameni, cei mai buni 32 overclockeri ai anului 2012. Din calificarile americane au venit Splave & Romdominance (S.U.A., Team_USA), Rbuass & Hazzan (Brazilia, Fusion Overclocking Team) precum si Gniadol & OverHeat (Brazilia, Loading CFX5BR).

 

 

Patru echipe au venit si din calificarie APAC, iar acelea au fost formate din: I.R.I.S. & Lucky_n00b (Indonezia, JagatReview.com), SniperOZ & Deanzo (Australia, Team.au), SOOGE & Pula (Australia, Team Mipmap) si OC_Windforce & Littleboy (Coreea de Sud, Team_MPBK). Pe cei din a doua echipa din Australia poate ii cunoasteti dupa poreclele de Uncle Fester, respectiv jjjc_93. 😀

 

 

Comentarii

12 comentarii la: MSI MOA 2012 – Povestea

 1. Octav a scris pe:

  Felicitari ca sunteti pe harta OC-ului si lumea va cheama si va recunoaste ca material bun.Unul din putinele locuri unde nu suntem judecati dupa faptele nationalitatilor conlocuitoare rezidente prin coclauri si balti autohtone.

 2. Felicitari ba! 😀

 3. Bugsy004 a scris pe:

  Felicitari & keep on going.

  Octav, cred ca i-au intrebat de mai multe ori daca sunt siguri romani 🙂

 4. Hyadum a scris pe:

  Felicitari!

 5. Ciupearca a scris pe:

  multa bafta pe viitor !!!

 6. Alex a scris pe:

  Felicitari pentru noi sunteti cei mai buni! Da’ ia ziceti-mi si mie e buna de ceva berea taiwaneza?

 7. Monstru a scris pe:

  Un fel de Ursus asa…

 8. Freakazoid a scris pe:

  Felicitari pentru reusita si pentru articol (e unul dintre cele mai reusite).
  @ Octav – e vina conducerii si implicit a noastra ca suntem judecati altfel decat ar trebui :D…sau asa cred eu.
  La mai multe articole si evenimente asemanatoare !
  P.S. Va invidiez pt burgerul de care suntem privati…era singurul cu gust bun de la noi :P.

 9. Dreamcatcher a scris pe:

  Rezultatele astea m-au facut sa uit de toti latraii, suspiciosii, dubiosii si limitatii care va contesta.Dar nu-i nimic din pacate cu ocazia urmatorului articol toti cei mai sus mentionati o sa revina cu forte de data asta nelimitate.Respect pentru ce faceti si pentru ca ati ajuns numarul unu pe planeta din tara astora.Ma inclin!

 10. Congrats, meritati toata aclamatia!

 11. stefan m. a scris pe:

  Tot respectul nostru! Asemenea oameni merita sa ocupe timp in cadrul emisiunilor de stiri! As avea motiv sa schimb si eu canalul de desene pe care se uita ala micu’…

 12. Sorin Marin a scris pe:

  Uau…oameni de calibru magnum 🙂

Lasa-ne un comentariu: