MSI MOA 2012 – Povestea

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 30 October, 2012.

 

Cu vreo luna inaintea excursiei fusese stabilit si itinerariul pe care aveam sa-l urmam. Erau programate trei zboruri: Bucuresti – Istanbul, Istanbul – Hong Kong si Hong-Kong – Taipei. O ora primul zbor, doua ore pauza pana la urmatorul… dar circa 9000km despart Istanbulul de Taipei, asa ca al doilea zbor ar fi durat mai mult de 10 ore. Inca o pauza de doua ore si un zbor de 50 de minute, si am fi ajuns in Taipei, la locul faptei.

Pentru a ajunge invingator este foarte important ca partea spirituala sa fie puternica, sanatoasa, iar din aceasta perspectiva LAB 501 sta foarte bine si se poate rezuma foarte clar, simplu si concis, din fericire pentru noi, prin urmatoarele cuvinte: “We came here for the beer.”. Se poate intelege atunci de ce drumul nostru a inceput cu cateva beri chiar in aeroportul din Otopeni, nu? Nu am avut totusi timp sa ne pregatim cum trebuie, asa ca am continuat antrenamentul si in aeroportul din Istanbul, alaturi de un burger ce nu mai poate fi gasit in Romania… urma sa vina cea mai interesanta parte a drumului insa.

 

 

 

 

Comentarii

12 comentarii la: MSI MOA 2012 – Povestea

 1. Octav a scris pe:

  Felicitari ca sunteti pe harta OC-ului si lumea va cheama si va recunoaste ca material bun.Unul din putinele locuri unde nu suntem judecati dupa faptele nationalitatilor conlocuitoare rezidente prin coclauri si balti autohtone.

 2. Felicitari ba! 😀

 3. Bugsy004 a scris pe:

  Felicitari & keep on going.

  Octav, cred ca i-au intrebat de mai multe ori daca sunt siguri romani 🙂

 4. Hyadum a scris pe:

  Felicitari!

 5. Ciupearca a scris pe:

  multa bafta pe viitor !!!

 6. Alex a scris pe:

  Felicitari pentru noi sunteti cei mai buni! Da’ ia ziceti-mi si mie e buna de ceva berea taiwaneza?

 7. Monstru a scris pe:

  Un fel de Ursus asa…

 8. Freakazoid a scris pe:

  Felicitari pentru reusita si pentru articol (e unul dintre cele mai reusite).
  @ Octav – e vina conducerii si implicit a noastra ca suntem judecati altfel decat ar trebui :D…sau asa cred eu.
  La mai multe articole si evenimente asemanatoare !
  P.S. Va invidiez pt burgerul de care suntem privati…era singurul cu gust bun de la noi :P.

 9. Dreamcatcher a scris pe:

  Rezultatele astea m-au facut sa uit de toti latraii, suspiciosii, dubiosii si limitatii care va contesta.Dar nu-i nimic din pacate cu ocazia urmatorului articol toti cei mai sus mentionati o sa revina cu forte de data asta nelimitate.Respect pentru ce faceti si pentru ca ati ajuns numarul unu pe planeta din tara astora.Ma inclin!

 10. Congrats, meritati toata aclamatia!

 11. stefan m. a scris pe:

  Tot respectul nostru! Asemenea oameni merita sa ocupe timp in cadrul emisiunilor de stiri! As avea motiv sa schimb si eu canalul de desene pe care se uita ala micu’…

 12. Sorin Marin a scris pe:

  Uau…oameni de calibru magnum 🙂

Lasa-ne un comentariu: