MSI MOA 2012 – Povestea

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 30 October, 2012.

 

La ora 10 gongul a batut si concursul lua start. Cele 15 echipe prezente trebuiau sa se lupte pentru obtinerea celui mai bun scor in trei probe: SuperPi 32M, 3DMark 2005 si 3DMark 11. Cele trei au avut ponderi diferite: 40% pentru SuperPi, 20% pentru 2005 si din nou 40% pentru 3DMark 11, asa ca rasturnarile de situatie in clasament erau de asteptat.

Din diverse motive, concursul nu a avut loc pe platforme Ivy Bridge, care ar fi adus probabil scoruri si mai bune, ci pe Sandy-Bridge Extreme. MSI Big Bang XPower II a fost placa de baza oferita de MSI, varful lor de gama fiind echipat cu BIOS-ul E7737IMS.MOA, in timp ce memoriile au venit de la Kingston: 4x2GB HyperX Genesis DDR3-2400MHz. Pentru cele doua teste 3D placa video aleasa a fost MSI N680GTX Lightning impreuna cu driver-ul 306.02 beta. Sursa de alimentare, tastatura si mouse-ul au fost aduse de Thermaltake: e vorba de Toughpower XT Platinum 1275W, Tt eSports Challenger si Tt eSports AZUREUS. In cele din urma, concurentii nu au avut parte de SSD-uri pentru stocare, dar Velociraptor-ul WD1000DHTZ s-a achitat fara probleme de indatorire.

 

 

 

 

 

Comentarii

12 comentarii la: MSI MOA 2012 – Povestea

 1. Octav a scris pe:

  Felicitari ca sunteti pe harta OC-ului si lumea va cheama si va recunoaste ca material bun.Unul din putinele locuri unde nu suntem judecati dupa faptele nationalitatilor conlocuitoare rezidente prin coclauri si balti autohtone.

 2. Felicitari ba! 😀

 3. Bugsy004 a scris pe:

  Felicitari & keep on going.

  Octav, cred ca i-au intrebat de mai multe ori daca sunt siguri romani 🙂

 4. Hyadum a scris pe:

  Felicitari!

 5. Ciupearca a scris pe:

  multa bafta pe viitor !!!

 6. Alex a scris pe:

  Felicitari pentru noi sunteti cei mai buni! Da’ ia ziceti-mi si mie e buna de ceva berea taiwaneza?

 7. Monstru a scris pe:

  Un fel de Ursus asa…

 8. Freakazoid a scris pe:

  Felicitari pentru reusita si pentru articol (e unul dintre cele mai reusite).
  @ Octav – e vina conducerii si implicit a noastra ca suntem judecati altfel decat ar trebui :D…sau asa cred eu.
  La mai multe articole si evenimente asemanatoare !
  P.S. Va invidiez pt burgerul de care suntem privati…era singurul cu gust bun de la noi :P.

 9. Dreamcatcher a scris pe:

  Rezultatele astea m-au facut sa uit de toti latraii, suspiciosii, dubiosii si limitatii care va contesta.Dar nu-i nimic din pacate cu ocazia urmatorului articol toti cei mai sus mentionati o sa revina cu forte de data asta nelimitate.Respect pentru ce faceti si pentru ca ati ajuns numarul unu pe planeta din tara astora.Ma inclin!

 10. Congrats, meritati toata aclamatia!

 11. stefan m. a scris pe:

  Tot respectul nostru! Asemenea oameni merita sa ocupe timp in cadrul emisiunilor de stiri! As avea motiv sa schimb si eu canalul de desene pe care se uita ala micu’…

 12. Sorin Marin a scris pe:

  Uau…oameni de calibru magnum 🙂

Lasa-ne un comentariu: