MSI MOA 2012 – Povestea

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 30 October, 2012.

 

Pentru a organiza un eveniment de asemenea anvergura, cei de la MSI au ales sa inchirieze sala principala a complexului NTU Sports Center, care se gaseste in campusul universitatii din Taipei. Vreti sa ghiciti ce inseamna NTU de fapt? National Taiwan University, mda. Inca de la intrare bannerele MOA anuntau concursul, si bineinteles ca nu putea lipsi aceasta poza:

 

 

Primii care au intrat au fost oamenii de presa, printre care ma aflam si eu, ca sa poata fotografia locul. Tema aleasa a fost Steel Soldiers, si decorul s-a potrivit de minune prin elementele futuristice si show-ul organizat. Am putut vedea, de fapt, si zeita MOA Steel! Overclockerii aveau sa fie Steel Soldiers si se luptau chiar in centrul arenei pentru marele titlu. Cele 16 echipe participante au fost impartite pe patru laturi, privind inspre centru pentru ca si spectatorii sa poata urmari ce se intampla pe monitoare. Dewarele cu sute de litri de azot erau in centru si a fost treaba fiecarei echipe sa isi procure licoarea magica, prin intermediul oamenilor de la MSI insa.

In afara arenei se putea gasi orice nu avea legatura directa cu procesul de overclocking: zona media, standurile partenerilor (Intel, Nvidia, Kingston, BenQ, Western Digital si Thermaltake) sau scena pe care au avut loc festivitatile de deschidere si premiere ori alte spectacole.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

12 comentarii la: MSI MOA 2012 – Povestea

 1. Octav a scris pe:

  Felicitari ca sunteti pe harta OC-ului si lumea va cheama si va recunoaste ca material bun.Unul din putinele locuri unde nu suntem judecati dupa faptele nationalitatilor conlocuitoare rezidente prin coclauri si balti autohtone.

 2. Felicitari ba! 😀

 3. Bugsy004 a scris pe:

  Felicitari & keep on going.

  Octav, cred ca i-au intrebat de mai multe ori daca sunt siguri romani 🙂

 4. Hyadum a scris pe:

  Felicitari!

 5. Ciupearca a scris pe:

  multa bafta pe viitor !!!

 6. Alex a scris pe:

  Felicitari pentru noi sunteti cei mai buni! Da’ ia ziceti-mi si mie e buna de ceva berea taiwaneza?

 7. Monstru a scris pe:

  Un fel de Ursus asa…

 8. Freakazoid a scris pe:

  Felicitari pentru reusita si pentru articol (e unul dintre cele mai reusite).
  @ Octav – e vina conducerii si implicit a noastra ca suntem judecati altfel decat ar trebui :D…sau asa cred eu.
  La mai multe articole si evenimente asemanatoare !
  P.S. Va invidiez pt burgerul de care suntem privati…era singurul cu gust bun de la noi :P.

 9. Dreamcatcher a scris pe:

  Rezultatele astea m-au facut sa uit de toti latraii, suspiciosii, dubiosii si limitatii care va contesta.Dar nu-i nimic din pacate cu ocazia urmatorului articol toti cei mai sus mentionati o sa revina cu forte de data asta nelimitate.Respect pentru ce faceti si pentru ca ati ajuns numarul unu pe planeta din tara astora.Ma inclin!

 10. Congrats, meritati toata aclamatia!

 11. stefan m. a scris pe:

  Tot respectul nostru! Asemenea oameni merita sa ocupe timp in cadrul emisiunilor de stiri! As avea motiv sa schimb si eu canalul de desene pe care se uita ala micu’…

 12. Sorin Marin a scris pe:

  Uau…oameni de calibru magnum 🙂

Lasa-ne un comentariu: