MSI MOA 2012 – Povestea

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 30 October, 2012.

 

Experienta echipei romane a putut fi observata imediat, noi fiind primii care am atins limitele hardware. Acest lucru se datoreaza insa si celor doua exemplare de procesoare cu care au fost serviti Monstru si Matose, care nu s-au impacat prea bine cu megahertzii. Privind in ansamblu, problema nu o reprezinta frecventele mici, ci diferentele intre procesoarele impartite intre echipe. Primul dintre exemplarele echipei noastre a putut rula benchmark-ul la 5.3GHz iar al doilea la nici macar 5.2GHz, in conditiile in care scorul lui Perica_barii, liderul dupa prima etapa, a fost obtinut la aproape 5.45GHz. Mai mult decat atat, IMC-urile slabe nu au permis folosirea unor setari atat de agresive pe cat doream pentru memorii, punand probleme chiar si la 2400MHz. Pe final, cand situatia hardware-ului devenise limpede, alte probleme cu platforma au interzis eficientizarea scorului; waza tot crapa…

Coreenii au publicat primul scor dupa aproximativ jumatate de ora de concurs, iar el era foarte bun – in jurul a 8 minute si 12 secunde. Lucrand metodic, au reusit sa il imbunatateasca putin pana la sfarsit, insa heirupurile de final al Team USA si HW GURUS i-a coborat pe asiatici pana pe locul trei. Noi ne gaseam pe a saptea treapta a clasamentului, insa stiam ca GPU-ul are un potential bun de overclocking, putand sa recuperam punctele pierdute aici in cele doua benchmark-uri 3D.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

12 comentarii la: MSI MOA 2012 – Povestea

 1. Octav a scris pe:

  Felicitari ca sunteti pe harta OC-ului si lumea va cheama si va recunoaste ca material bun.Unul din putinele locuri unde nu suntem judecati dupa faptele nationalitatilor conlocuitoare rezidente prin coclauri si balti autohtone.

 2. Felicitari ba! 😀

 3. Bugsy004 a scris pe:

  Felicitari & keep on going.

  Octav, cred ca i-au intrebat de mai multe ori daca sunt siguri romani 🙂

 4. Hyadum a scris pe:

  Felicitari!

 5. Ciupearca a scris pe:

  multa bafta pe viitor !!!

 6. Alex a scris pe:

  Felicitari pentru noi sunteti cei mai buni! Da’ ia ziceti-mi si mie e buna de ceva berea taiwaneza?

 7. Monstru a scris pe:

  Un fel de Ursus asa…

 8. Freakazoid a scris pe:

  Felicitari pentru reusita si pentru articol (e unul dintre cele mai reusite).
  @ Octav – e vina conducerii si implicit a noastra ca suntem judecati altfel decat ar trebui :D…sau asa cred eu.
  La mai multe articole si evenimente asemanatoare !
  P.S. Va invidiez pt burgerul de care suntem privati…era singurul cu gust bun de la noi :P.

 9. Dreamcatcher a scris pe:

  Rezultatele astea m-au facut sa uit de toti latraii, suspiciosii, dubiosii si limitatii care va contesta.Dar nu-i nimic din pacate cu ocazia urmatorului articol toti cei mai sus mentionati o sa revina cu forte de data asta nelimitate.Respect pentru ce faceti si pentru ca ati ajuns numarul unu pe planeta din tara astora.Ma inclin!

 10. Congrats, meritati toata aclamatia!

 11. stefan m. a scris pe:

  Tot respectul nostru! Asemenea oameni merita sa ocupe timp in cadrul emisiunilor de stiri! As avea motiv sa schimb si eu canalul de desene pe care se uita ala micu’…

 12. Sorin Marin a scris pe:

  Uau…oameni de calibru magnum 🙂

Lasa-ne un comentariu: