GoodRAM Iridium Pro 240GB Review

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 7 December, 2015.

 

_MG_5842

_MG_5844

 

Cutia este sobra si eleganta avand un aspect minimalist, fiind destul de evident faptul ca GoodRAM este nu are origini asiatice ci europene. Pe partea din spate gasim cateva caracteristici tehnice generale cum ar fi controller-ul quad-core, memoria NAND MLC Toshiba A19nm sau garantia de 5 ani.

SSD-ul propriu-zis este fabricat din aluminiu subtire negru si are o grosime de doar 7mm. In pachet nu gasim altceva decat un distantier pentru montarea SSD-ului acolo unde a fost montat in prealabil un HDD de 2.5″.

 

_MG_5829

_MG_5832

 

Comentarii

2 comentarii la: GoodRAM Iridium Pro 240GB Review

  1. Cata I a scris pe:

    oare in Romania se face ceva macar cat sa intre auxiliar intr un computer

  2. doru a scris pe:

    @Cata I – banuiesc ca te referi la ceva strict hardware. Exista zvonuri cum ca telefoanele Allview sunt asamblate la Brasov. Acestea pot fi privite ca modem (auxiliar) pentru PC, sau ca unitate de stocare USB de ce nu.

    Exista cel putin o firma in Romania ce se ocupa cu verificarea cipurilor la nivel logic, acest nivel fiind printre primii pasi in crearea de cipuri si echipamente. Se mai lucreaza la uneltele folosite de ingineri in verificarea si crearea cipurilor. Bineinteles, intr-un mediu mondial foarte conectat, nu se poate atribui doar unei echipe meritul crearii si imbunatatirii unui intreg produs. Locatia finala de asamblare e mai putin importanta.

Lasa-ne un comentariu: