GoodRAM Iridium Pro 240GB Review

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 7 December, 2015.

Anvil Pro 1.1

 

anvil_read

anvil_write

 

Anvil Storage Utilities a iesit in sfarsit din faza beta si a ajuns deja la versiunea 1.1. Am ales sa iau in considerare scorul obtinut de fiecare SSD la citire si scriere.

Atat la citire cat si la scriere Iridium Pro 240GB si al sau controller Phison S10 iese invingator, un inceput destul de convingator pentru “micutul” polonez :).

 

anvil_4kread

anvil_4kwrite

 

La capitolul IOPS vedem din nou superioritatea lui Iridium Pro 240GB, mai ales cu QD16 unde obtine rezultate foarte bune si un echilibru aproape perfect intre citire si scriere: 86K IOPS la citire si 84K IOPS la scriere. Pana acum vedem un comportament foarte bun al controller-ului Phison S10 cuplat cu memorie Toshiba A19nm MLC, dar sa vedem ce se intampla mai departe.

 

anvil_4kqd16read

anvil_4kqd16write

 

Comentarii

2 comentarii la: GoodRAM Iridium Pro 240GB Review

  1. Cata I a scris pe:

    oare in Romania se face ceva macar cat sa intre auxiliar intr un computer

  2. doru a scris pe:

    @Cata I – banuiesc ca te referi la ceva strict hardware. Exista zvonuri cum ca telefoanele Allview sunt asamblate la Brasov. Acestea pot fi privite ca modem (auxiliar) pentru PC, sau ca unitate de stocare USB de ce nu.

    Exista cel putin o firma in Romania ce se ocupa cu verificarea cipurilor la nivel logic, acest nivel fiind printre primii pasi in crearea de cipuri si echipamente. Se mai lucreaza la uneltele folosite de ingineri in verificarea si crearea cipurilor. Bineinteles, intr-un mediu mondial foarte conectat, nu se poate atribui doar unei echipe meritul crearii si imbunatatirii unui intreg produs. Locatia finala de asamblare e mai putin importanta.

Lasa-ne un comentariu: