GoodRAM Iridium Pro 240GB Review

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 7 December, 2015.

 

_MG_5836

_MG_5839

 

In interior gasim o platforma bazata pe controller-ul Phison PS3110-S10 ce suporta un maxim de 8 canale fiind bazat pe o arhitectura quad-core. Acesta este ajutat de o memorie DDR3L produsa de Nanya cu o capacitate de 256MB, PCB-ul fiind aproape identic cu cel intalnit la SSD-ul Trion 100 ce este bazat pe acelasi controller rebranduit (Toshiba TC58).

Cum am mentionat si mai devreme, memoria NAND este Toshiba A19nm MLC (“A” din fata semnifica ca este cea de-a doua generatie). Avem prezente 8 IC-uri ce ocupa toate cele 8 canale, asadar vom avea parte de performanta maxima pe care o poate oferi aceasta combinatie de controller + memorii.

 

Comentarii

2 comentarii la: GoodRAM Iridium Pro 240GB Review

  1. Cata I a scris pe:

    oare in Romania se face ceva macar cat sa intre auxiliar intr un computer

  2. doru a scris pe:

    @Cata I – banuiesc ca te referi la ceva strict hardware. Exista zvonuri cum ca telefoanele Allview sunt asamblate la Brasov. Acestea pot fi privite ca modem (auxiliar) pentru PC, sau ca unitate de stocare USB de ce nu.

    Exista cel putin o firma in Romania ce se ocupa cu verificarea cipurilor la nivel logic, acest nivel fiind printre primii pasi in crearea de cipuri si echipamente. Se mai lucreaza la uneltele folosite de ingineri in verificarea si crearea cipurilor. Bineinteles, intr-un mediu mondial foarte conectat, nu se poate atribui doar unei echipe meritul crearii si imbunatatirii unui intreg produs. Locatia finala de asamblare e mai putin importanta.

Lasa-ne un comentariu: