GoodRAM Iridium Pro 240GB Review

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 7 December, 2015.

CrystalDiskMark 4.1.0

 

Rezultatele obtinute de CrystalDiskMark sunt similare cu cele obtinute de AS SSD Benchmark cu exceptia unei foarte importante diferente: ambele efectueaza mai multe rulari, numai ca AS SSD inregistreaza valoarea medie a rularilor in timp ce CDM inregistreaza valoarea maxima. Acesta este motivul pentru care nu am prezentat rezultatele AS SSD Benchmark, alegerea in favoarea CDM am realizat-o datorita update-urile mai dese primit de aceasta din urma.

 

cdm_read

cdm_write

 

Incepand cu transferul secvential observam rezultate ceva mai bune decat cele masurate in ATTO, Iridium Pro 240GB obtinand 562MB/s la citire si 542MB/s la scriere. Trecem mai departe asadar la performanta fisierelor mici (4K), pe pagina urmatoare bineinteles.

 

Comentarii

2 comentarii la: GoodRAM Iridium Pro 240GB Review

  1. Cata I a scris pe:

    oare in Romania se face ceva macar cat sa intre auxiliar intr un computer

  2. doru a scris pe:

    @Cata I – banuiesc ca te referi la ceva strict hardware. Exista zvonuri cum ca telefoanele Allview sunt asamblate la Brasov. Acestea pot fi privite ca modem (auxiliar) pentru PC, sau ca unitate de stocare USB de ce nu.

    Exista cel putin o firma in Romania ce se ocupa cu verificarea cipurilor la nivel logic, acest nivel fiind printre primii pasi in crearea de cipuri si echipamente. Se mai lucreaza la uneltele folosite de ingineri in verificarea si crearea cipurilor. Bineinteles, intr-un mediu mondial foarte conectat, nu se poate atribui doar unei echipe meritul crearii si imbunatatirii unui intreg produs. Locatia finala de asamblare e mai putin importanta.

Lasa-ne un comentariu: