GoodRAM Iridium Pro 240GB Review

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 7 December, 2015.

ATTO Disk Benchmark

 

atto_read

atto_write

 

ATTO Disk Benchmark este prietenul producatorilor de SSD-uri bazate pe controllere Sandforce. Acesta lucreaza numai cu date compresibile aratand niste cifre uluitoare care mai sunt si afisate in KB in loc de MB, multi convertind direct impartind la 1000 in loc de 1024 cat este paritatea (1MB = 1024KB).

Nici unul din SSD-urile noastre nu este bazat pe algoritmuri de compresie, la o privire atenta vedem rezultate similare pentru toate SSD-urile in ceea ce priveste viteza de citire. GoodRAM Iridium Pro 240GB obtine rezultate foarte bune si aici, conforme cu specificatiile: 551 MB/s la citire si 531 MB/s la scriere.

 

Comentarii

2 comentarii la: GoodRAM Iridium Pro 240GB Review

  1. Cata I a scris pe:

    oare in Romania se face ceva macar cat sa intre auxiliar intr un computer

  2. doru a scris pe:

    @Cata I – banuiesc ca te referi la ceva strict hardware. Exista zvonuri cum ca telefoanele Allview sunt asamblate la Brasov. Acestea pot fi privite ca modem (auxiliar) pentru PC, sau ca unitate de stocare USB de ce nu.

    Exista cel putin o firma in Romania ce se ocupa cu verificarea cipurilor la nivel logic, acest nivel fiind printre primii pasi in crearea de cipuri si echipamente. Se mai lucreaza la uneltele folosite de ingineri in verificarea si crearea cipurilor. Bineinteles, intr-un mediu mondial foarte conectat, nu se poate atribui doar unei echipe meritul crearii si imbunatatirii unui intreg produs. Locatia finala de asamblare e mai putin importanta.

Lasa-ne un comentariu: