GoodRAM Iridium Pro 240GB Review

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 7 December, 2015.

PCMark 8 v2 Storage Test

 

pcmark_score

pcmark_banda

 

Testul Storage din benchmark-ul PCMark 8 v2 simuleaza lucrul zilnic cu HDD-ul in diferite aplicatii uzuale (jocuri, arhivare, decodare, etc) iar apoi returneaza un scor utilizatorului cat si latimea de banda disponibila pentru unitatea de stocare. In opinia mea, acest scor reflecta foarte bine comportamentul SSD-ului in folosirea zilnica, iar cele 3 SSD-uri sunt despartite de doar cateva puncte.

Plextor M6 Pro 256GB castiga acest test atat la puncte (4973) cat si la latimea de banda (262 MB/s), urmat pe locul doi de Iridium Pro 240GB, plutonul fiind incheiat de Vector 180 240GB.

 

Comentarii

2 comentarii la: GoodRAM Iridium Pro 240GB Review

  1. Cata I a scris pe:

    oare in Romania se face ceva macar cat sa intre auxiliar intr un computer

  2. doru a scris pe:

    @Cata I – banuiesc ca te referi la ceva strict hardware. Exista zvonuri cum ca telefoanele Allview sunt asamblate la Brasov. Acestea pot fi privite ca modem (auxiliar) pentru PC, sau ca unitate de stocare USB de ce nu.

    Exista cel putin o firma in Romania ce se ocupa cu verificarea cipurilor la nivel logic, acest nivel fiind printre primii pasi in crearea de cipuri si echipamente. Se mai lucreaza la uneltele folosite de ingineri in verificarea si crearea cipurilor. Bineinteles, intr-un mediu mondial foarte conectat, nu se poate atribui doar unei echipe meritul crearii si imbunatatirii unui intreg produs. Locatia finala de asamblare e mai putin importanta.

Lasa-ne un comentariu: