Kingston SSDNow V+ Gen. 2 128GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 25 January, 2010.

Cutia este prezentabila, combinatia rosu-negru-galbena fiind una relaxanta si eleganta in acelasi timp. Dar sa nu mai zabovim si sa desfacem pachetul…

Kitul de montare pentru desktop este acelasi intalnit si la varianta SSDNow V 40GB pe care am testat-o acum ceva timp. CD-ul cu Acronis este si el prezent dar in schimb rack-ul pentru HDD / SSD de 2.5″ a fost updatat la o versiune mult mai aratoasa si in acelasi timp eleganta.

Un bundle destul de bogat si care separat ar fi costat mult mai mult decat costul adaugat de trecerea de la varianta bulk la bundle (numai rack-ul costa separat peste 35RON, ca sa nu mai vorbim de kitul desktop sau Acronis).

Desi arata identic cu versiunea anterioara, noul SSD are o greutate mai mare (cum am spus si mai devreme) si alt part number, SNVP325-S2 (B-ul din coada semnifica faptul ca face parte dintr-un kit bundle). Asamblarea dispozitivului observam ca a fost facuta in Insulele Filipine, o schimbare binevenita fata de traditionalul Made in China.

Comentarii

3 comentarii la: Kingston SSDNow V+ Gen. 2 128GB

  1. Interesante aceste memorii si vad ca pretul lor incepe sa se apropie de acceptabil.

  2. z3n0mal4 a scris pe:

    Parca as mai astepta sa scada unpic preturile la ele , e clar ca sunt vor fi “must-have” pe viitor .
    Ar fi fost interesant sa vedem in grafice pe langa cele 2 SSD-uri un hard normal de 7200 cu valorile sale , doar de comparatie pentru cei care vor sa faca un upgrade ( desi probabil diferentele intre cele 2 ssd nu se mai vedeau 🙂 )
    Apropo , se merita la momentul actual trecerea de la un Velociraptor de 150gb la acest kingston ?

  3. Daca ai un velociraptor cred ca e indicat sa mai astepti 1 an pana se maturizeaza suficient tehnologia,

Lasa-ne un comentariu: