Kingston SSDNow V+ Gen. 2 128GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 25 January, 2010.

HDTune Pro 3.10

HDTune este un benchmark low-level care ne arata puterea bruta a SSD-urilor. Rezultatele sunt impartite aici, X25-M castiga la testul de citire, pe cand noul V+ iese castigator la testul de scriere.

PCMark Vantage x64 1.0.1.0

Testul pentru HDD din benchmark-ul PCMark Vantage simuleaza lucrul zilnic cu HDD-ul in diferite aplicatii uzuale (jocuri, arhivare, decodare, etc), fiind poate cel mai relevant test in practica.

Aici, diferenta intre cele 2 SSD-uri este de sub 20% in favoarea SSD-ului Intel X25-M. Cum scorul din PCMark Vantage HDD este format din rezultatele a 8 subteste, am decis sa le detaliez pentru a vedea exact care sunt atuurile dar si problemele fiecarui SSD.

Putem observa ca atunci cand e vorba de lucrul cu fisiere mici, Windows Startup si Windows Defender fiind exemplele cele mai elocvente, atunci X25-M se distanteaza clar. In rest, rezultatele sunt destul de apropiate iar in 2 cazuri noul V+ iese chiar invingator.

Comentarii

3 comentarii la: Kingston SSDNow V+ Gen. 2 128GB

  1. Interesante aceste memorii si vad ca pretul lor incepe sa se apropie de acceptabil.

  2. z3n0mal4 a scris pe:

    Parca as mai astepta sa scada unpic preturile la ele , e clar ca sunt vor fi “must-have” pe viitor .
    Ar fi fost interesant sa vedem in grafice pe langa cele 2 SSD-uri un hard normal de 7200 cu valorile sale , doar de comparatie pentru cei care vor sa faca un upgrade ( desi probabil diferentele intre cele 2 ssd nu se mai vedeau 🙂 )
    Apropo , se merita la momentul actual trecerea de la un Velociraptor de 150gb la acest kingston ?

  3. Daca ai un velociraptor cred ca e indicat sa mai astepti 1 an pana se maturizeaza suficient tehnologia,

Lasa-ne un comentariu: