Review – ASUS ROG Strix Arion M.2 NVMe SSD Enclosure USB3.2 GEN2 Type-C – 5 controller-e USB 3.2 Gen 2 testate

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 15 May, 2020.

Rezultate

 
Si iata, dragii mei, cum ne apropiem in sfarsit de viteza maxima de transfer de care este capabila interfata USB 3.1 Gen 2 / USB 3.2 Gen 2, la 5 ani de la aparitia acesteia in retail. Datorita bridge-ului USB-C / PCI-E 3 utilizat de ASUS pe ROG Strix Arion, acesta este capabil sa atinga viteze de transfer de pana la 996 MB/s pentru citire, respectiv 949 MB/s pentru scriere, o performanta cu adevarat remarcabila, din punctul meu de vedere.

Aceasta este cu siguranta cea mai rapida solutie de stocare pe USB testata de noi pana acum si nici macar nu trebuie sa utilizati un SSD de varf, cum am facut noi cu Samsung 970 Pro, pentru a atinge astfel de viteze, dupa cum puteti vedea in coloana din dreapta, unde am folosit un SSD accesibil Sabrent Rocket Q.

 

Samsung 970 Pro 512GB

Sabrent Rocket Q 1TB

Comentarii

3 comentarii la: Review – ASUS ROG Strix Arion M.2 NVMe SSD Enclosure USB3.2 GEN2 Type-C – 5 controller-e USB 3.2 Gen 2 testate

 1. Dor a scris pe:

  Salut! Este utilă introducerea. Îmi reamintește denumirile corecte, utile când sunt în căutare de produse usb3, tot mai rar azi.

 2. Liviu a scris pe:

  Testele ca testele, si review-ul perfect de citit duminica dimineata . O minunatie , dar partea de comparatie intre controllere inclusiv cu generatia AMD / INTEL … mon chapeau baieti ! Kudos si la mai mare .

  Aveti idee de ce intarzie sa apara alte laptopuri in piata cu Ryzen 4xxx ? Chiar asa multa spaga sa dea INTEL ?

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Cred ca facilitatile de productie au fost afectate serios de Covid in Ianuarie si Februarie, motiv pentru care toate livrarile au fost intarziate.

Lasa-ne un comentariu: