Lucid HydraLogix 200 – Anything is possible

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 22 November, 2010.

Acest proces de analiza a frame-urilor precum si de recompunere a imaginii finale necesita putere serioasa de calcul, asadar alegerea unui procesor RISC cu viteza de 300MHz nu este deloc exagerata dupa cum ar putea gandi unii. Totusi, lucrurile nu sunt chiar atat de roz pentru ca avem si ceva dezavantaje:

– unele task-uri pot fi prea grele pentru GPU-urile mai slabe, de aceea se recomanda totusi o oarecare atentie la combinatiile de placi posibile dupa cum se poate vedea mai jos:

.

.

– sincronizarea inca este o problema, deci fenomene ca micro-stuttering inca pot fi intalnite

– tehnologia nu poate fi folosita pe placi dual-GPU pentru ca driverul Hydra trebuie sa acceseze fiecare GPU individual. Asadar adio GeForce GTX295 sau Radeon HD 5970.

.

HydraLogix Control Panel

.

Trebuie sa apreciez interfata simpla si usor de utilizat dar si stabilitatea driverelor care au creat mult mai putine probleme fata de driverele ATI. Prin intermediul panoului de control se poate activa sau dezactiva tehnologia Hydra si se pot adauga jocuri noi la lista de jocuri suportate. Asta nu va garanta functionarea lor fara probleme dar macar puteti incerca.

De mentionat faptul ca panoul de control devine inactiv atunci cand nu sunt doua placi instalate in sistem dau atunci cand placile video nu sunt conectate la vreunul din sloturile PCI-Express controlate de chipul Hydra 200.

.

Comentarii

14 comentarii la: Lucid HydraLogix 200 – Anything is possible

  1. hm… se pare ca duce bine bine placa asta 🙂

  2. Aceste articole parca sunt dintr-o revista de specilitate IT.Citesc fiecare articol cu placere si imi dau seama ca am foarte multe de invatat.

  3. Doru a scris pe:

    Hehe, se pare ca acest cip (!= chip :P) e la fel cu o hidra, ii mai tai o placa (capatana), merge mai bine, e mai puternica, mai tai una, merge si mai bine 🙂 Unde-i Fat Frumos cand ai nevoie de el?

  4. endluzerul a scris pe:

    18 scenarii hardware x 13 benchmark-uri…un adevarat maraton in spiritul Lab501!

    Felicitari Matose! It’s almost beyond possible! 🙂 Great effort!

  5. Smecherie! O placa foarte fiabila… era interesant sa afisezi si o estimare a pretului.. oricum treaba buna si succes in continuare..

  6. Ca intodeauna ai un articol interesant si bine documentat!

  7. chiar e tare faza, mi-as dorii si eu o piesa ca asta …

  8. Deci, chiar e uimitor… ma gandesc ca si pretul e pe masura;))

  9. hm… suna interesant, insa nu stiu daca merita avand in vedere capacitatea ei si pretul:|

  10. Foarte tare smecheria!Dar ce pret are?

  11. hai ca suna bine ! acum depinde si daca avem buzunarul destul de adanc si cu ceva in el ca sa ne permitem 😉

  12. edy12006 a scris pe:

    Explicati-mi si mie, va rog:

    Daca ai doua procesoare pe o placa de baza, care insumate sa zicem ca au 3.6 gh, e tot una ca atunci cand ai 1 dual core de 3.6?

  13. matose Post author a scris pe:

    La un procesor dual-core de 3.6GHz ambele nuclee functioneaza la 3.6GHz. Daca ai doua procesoare pe o placa de baza si suma lor este 3.6GHz atunci ai echivalentul unui procesor dual-core cu frecventa de 1.8GHz.

  14. daniburcea85 a scris pe:

    Imi place cum suna, dar cred ca are un pret destul de ridicat.

Lasa-ne un comentariu: