Review – Intel Core i7 8700K & Intel Core i5 8600K – Coffee Lake + AORUS Z370 Ultra Gaming

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Procesoare & Chipseturi, in 29 September, 2017.

AORUS Z370 Ultra Gaming – Pachet

 
Si daca tot avem nevoie de placi de baza noi pentru Coffee Lake, sa vedem si cum arata acestea. Desigur, acum 3 zile va povesteam despre AORUS Z370 Gaming 7, insa aceasta este varful de gama AORUS si va costa 1300 RON. Noi ne-am gandit ca nu ar strica sa testam procesoarele pe o placa de baza ceva mai accesibila, prin urmare am ales pentru teste modelul AORUS Z370 Ultra Gaming, care va fi disponibil in Romania pentru ~900 RON.

Aceasta implementeaza majoritatea dotarilor pe care le-am vazut pe varful de gama, cu mici exceptii, pe ici, pe colo, in numele raportului calitate / pret. Ambalajul este similar cu ceea ce am vazut in cazul modelului Gaming 7, in pachet fiind incluse manualul utilizatorului, discul cu driveri, I/O Shield-ul, GIGABYTE Q-Connectors si 4 cabluri S-ATA.

 

Comentarii

58 comentarii la: Review – Intel Core i7 8700K & Intel Core i5 8600K – Coffee Lake + AORUS Z370 Ultra Gaming

  1. Alex a scris pe:

   Salut, multumesc pentru review. Ok am inteles ca acele grafice le folosesti de 100ani dar nu inteleg de ce nu sunt puse rezultatele in ordine crescatoare/descrescatoare?
   Vad ca in review-ul in limba engleza sunt alte grafice mult mai lizibile(deci se poate)insa tot nu sunt in ordine de la mica la mare, chiar nu te inteleg, nu iti inteleg logica. Numai bine

  2. Weasel a scris pe:

   Foarte bun review-ul, cred ca a venit timpul sa fac upgrade de la batranul 4690k πŸ™‚

  3. gsf a scris pe:

   Sa apreciem intel, dar totusi sa cumparam amd. Daca vrem imbunatatiri trebuie sa dam banii la concurenta

  4. J.Nicolae a scris pe:

   Bun review care ma face sa ma gandesc la ce urmeaza, cred ca nu voi face upgrade de la [email protected] pana voi vedea noii monstrii Intel si AMD din 2018.
   Inca nu cred ca este nevoie de ceva in plus atat pentru gaming cat si pentru aplicatii mai pretentioase (daca nu faci editare nu merita sa investesti in plus).

  5. doru a scris pe:

   Multumim pentru review-ul in avans !
   Referitor la noile proace …daca ne referim doar pentru gaming…nu vad sa fie ceva spor substantial fata de un 6700/7700k de ex incat sa merite schimbarea si a placii de baza si a procesoarelor. In fond e aceeasi arhitectura . Cred ca urmatoarea de anul viitor cu 8 nuclee o sa fie mai interesanta ( sper sa treaca odata pe 10nm ) .
   Testele am vazut ca sunt facute doar pe 1080p. Cred ca pe un 1440p diferentele intre un 8700k si astea mai vechi ( 7700k sau chiar 7820X ) sunt mai mici , poate chiar identice in cazul 2160p. Ramane sa vedem asta in urmatoarele voastre teste . Multumim.

  6. Necula Daniel a scris pe:

   Ce satana .. chiar in primele randuri cand pleaca bios-ul scrie … evaluation copy ! WTF ?

  7. @Necula Danieil: Exact, tocmai mi-am asamblat si eu un i7 8700k + aorus gaming 5, si la bios scrie Evalution Copy… lol

  8. Cristi a scris pe:

   Bravo pentru review, se vede munca meticuloasa!
   Foarte tare faza cu ulei de castor.
   Cred ca se puteau face graficele mai lizibile cu denumirea completa a CPU-ului direct pe bara grafica.
   De ce nu ai folosit si benchmark-uri cu AES (veracrypt, Aida64, etc) ca sa vedem diferenta intre Intel si AMD pentru criptare cu AES. Aici este singura, dar importanta, diferenta intre performanta Ryzen si Intel. Ryzen are performante duble fata de Intel in aceste teste fiind o tehnologie mai noua.

  Lasa-ne un comentariu: