Computex 2010 – Gigabyte lanseaza brand-ul Aivia

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 June, 2010.

La sfarsitul celei de-a treia zi a expozitiei am fost invitat la o petrecere in cadrul careia Gigabyte a anuntat lansarea unui nou brand pentru periferice, mai precis Aivia. Prima oara cand am vazut modelele prezentate pe scena de catre… modelele taiwaneze, m-am speriat putin, deoarece design-ul nu mi se parea nicidecum potrivit pentru o serie de periferice pentru gaming. Ulterior mi-am dat seama ca asistasem la o prezentare cu valente artistice, in cadrul careia au fost expuse o serie de concepte de design care nu vor ajunge niciodata in retail, din fericire.

.

.

Vom gasi insa in canalele de retail modelul de tastatura Aivia K8100, o tastatura care beneficiaza de control de tip slide pentru volumul sunetului, posibilitatea de a apasa simultan 20 de taste fara erori, precum si de software-ul Ghost Macro Engine, care va stoca macro-urile in memoria de 4MB a tastaturii, independent de sistemul folosit.

.

.

De asemenea, mouse-ul Aivia M8600 beneficiaza de acelasi software Ghost Macro Engine, de un timp de joc neintrerupt de pana la 24 de ore, precum si de un sistem rapid de schimbare a acumulatorului.

.

.

Modelul care mi-a atras mie atentia nu se adreseaza gamer-ilor, ci mai degraba doamnelor si domnilor care pretind o anumita eleganta de la perifericele folosite. Astfel, M7800S este un mouse laser wireless de mici dimensiuni, cu un design deosebit de elegant. Micutul rozator este imbracat in piele veritabila, in tip ce butoanele sunt suflate cu aur. Cristalele Swarosky dispuse pe carcasa sa adauga un plus de stil, fara a fi insa ostentative. Nu in ultimul rand, receiver-ul wireless are dimensiuni liliputane si poate fi stocat fara probleme in interiorul mouse-ului atunci cand il transportati in geanta. Cireasa de pe tort? Chiar si cu mainile mele nu tocmai delicate am putut manevra foarte comod micutul sobolan, deci acesta este recomandat tuturor utilizatorilor care isi doresc un periferic elegant, indiferent de sex sau alte particularitati fiziologice.
.

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2010 – Gigabyte lanseaza brand-ul Aivia

Lasa-ne un comentariu: