Prezentare – AORUS AD27QD Gaming Monitor

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 16 January, 2019.

OSD

 
Asa cum spuneam, putem efectua toate reglajele necesare in meniul OSD cu ajutorul joystick-ului, insa, daca acest mod de control nu este suficient pentru noi, putem instala aplicatia OSD Sidekick, care ofera aceleasi optiuni, dar in care putem naviga cu ajutorul mouse-ului.

In momentul in care aruncam o privire asupra optiunilor pe care ni le pun la dispozitie cei de la GIGABYTE ne dam seama de ce pe site-ul lor troneaza pompoasa descriere “world’s first tactical monitor”. Astfel, pe langa reglajele clasice (luminozitate, contrast, temperatura de culoare, Freesync), avem de-a face cu o serie de setari specifice pentru AORUS AD27QD, cum ar fi AIM Stabilizer, Crosshair, Gaming Timer, Dashboard sau Black Equalizer.

AIM Stabilizer reduce motion blur-ul cauzat de reculul armelor in jocuri, in timp ce Crosshair ne permite sa setam asa ceva in jocurile care nu permit utilizarea implicita. Gaming timer este un cronometru care ne poate fi de folos in jocuri, in misiuni contra timp, sau in cazul in care dorim sa monitorizam timpul de reincarcare al inamicilor, iar dashboard permite definirea unui overlay cu cele mai importante informatii (senzibilitatea mouse-ului, temperatura componentelor, etc) intr-unul dintre cele 4 colturi ale ecranului.

O alta functie pe care AORUS AD27QD o ofera este Picture in Picture, respectiv Picture by Picture, o functie care isi poate gasi o multitudine de utilizari in secolul streaming-ului si al creatorilor de continut media. Nu in ultimul rand, majoritatea functiilor importante pot fi controlate cu ajutorul unei combinatii de taste definita de catre utilizator.

Tot aici trebuie sa mai mentionez faptul ca AORUS AD27QD este echipat cu o placa de sunet integrata, astfel incat putem utiliza castile si microfonul conectate direct la monitor, dar beneficiem si de functii cum ar fi Active Noise Cancelling, ceva ce marea majoritate a monitoarelor de pe piata nu ofera in acest moment.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – AORUS AD27QD Gaming Monitor

  1. Andrei a scris pe:

    Buna, cand VA Fi disponibil in Romania ?

Lasa-ne un comentariu: