Review – HP Omen X Desktop 900-040vt

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 14 October, 2016.

 
Omen Headset with Steelseries sunt o variatie a binecunoscutelor Steelseries Siberia 200. Toate dotarile acestora se regasesc si in versiunea Omen, de la difuzoarele de 50mm si microfonul retractabil, pana la headband-ul cu suspensie care imbunatateste in mod direct confortul in utilizare. Castile sunt dotate cu o unitate de control pe fir, de unde putem regla volumul castilor si putem opri microfonul, iar in pachet este inclus si un adaptor cu ajutorul caruia putem conecta castile la smartphone. Experienta audio oferita este foarte buna pentru gama de pret din care Omen Headset fac parte, iar confortul in utilizare este la inaltime.

Si daca tot am mentionat aspectul pret, trebuie sa mentionez ca MSRP-ul pentru headset este 79.99 USD, 59.99 USD pentru mouse, 19.99 USD pentru mousepad, respectiv 99.99 USD pentru tastatura. Desigur, in Romania este vorba de Euro, la care se adauga TVA.

Nu in ultimul rand, un alt accesoriu care poate fi achizitionat impreuna cu desktop-urile din seria Omen X, dar nu a fost disponibil in momentul realizarii acestui articol, este monitorul Omen by HP, acesta avand o diagonala de 32″, rezolutie WQHD si un refresh rate de 75Hz.

 
casti-01

casti-02

casti-03

casti-04

casti-05

casti-06

casti-07
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – HP Omen X Desktop 900-040vt

  1. Mihail Alexandru a scris pe:

    Fain articol, m-a amuzat copios:D

Lasa-ne un comentariu: