GIGABYTE GA-X58A-UD9 – GTX 480 4Way SLI Preview

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 4 May, 2010.


.

Specificatii

.

UD9 este un produs foarte interesant, in care detaliile cu care ne-am obisnuit deja de la placile de baza Gigabyte convietuiesc alaturi de o serie de noutati cel putin binevenite. Asa cum spuneam si in introducere, cele mai importante noutati sunt legate de etajul de alimentare al procesorului si de configuratia sloturilor PCI-E. O alta noutate, este posibilitatea de a alimenta device-uri USB chiar si atunci cand PC-ul este oprit, fiind posibila incarcarea unor dispozitive de genul Ipod sau Ipad fara a tine sistemul pornit special pentru acest lucru. Evident, fiind varf de gama,cei de la Gigabyte au incercat sa ofere toate optiunile posibile si imposibile, dar nu o sa revin acum asupra unor detalii precum USB 3, S-ATA 3, Dual LAN, Dual BIOS, s.a.m.d, pentru ca va sunt deja cunoscute si le puteti afla consultand lista completa cu specificatii.
.

.
Dupa cum ne putem da seama din dimensiunile specificate mai sus, X58A-UD9 este o placa de baza deosebit de corpolenta, fiind printre cele mai mari placi de baza pentru desktop produse pana acum. Din acest motiv, cei de la Gigabyte ne-au pus la dispozitie si o lista cu carcasele compatibile cu aceasta placa de baza. Personal, cred ca au omis destul de multe modele din lista respectiva, dar tinand cont ca produsul nu a fost lansat inca oficial, putem presupune ca aceasta lista va fi completata pe parcurs.
.

Comentarii

Un comentariu la: GIGABYTE GA-X58A-UD9 – GTX 480 4Way SLI Preview

  1. tayfun a scris pe:

    daca va tine buzunarul , adica daca aveti vreo 10 miare de dolari de dat , luati placa asta de baza sau evga-ul cu care concureaza , un i7 hexa , 24 giga , 2 ssd-uri in raid , si 4 hdduri de 3 tera de la seagate, pe langa 4 gtx 480 cu hidro cooper de la evga si un sistem de water cooling la minim 1000 de dolari si faceti un avion, daca il indesati in Level 10 sau un haf 932.

Lasa-ne un comentariu: