GIGABYTE GA-X58A-UD9 – GTX 480 4Way SLI Preview

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 4 May, 2010.


.


.
Un lucru pe care il apreciez in mod deosebit la placile Gigabyte este pastrarea conectorilor mai vechi. Stiu ca mult dintre voi nu mai vad rostul acestor conectori si nu sunteti de acord cu mine in acest moment, insa uneori, clasicii conectori PS2 sau conectorul IDE ne pot scuti de multe batai de cap. Este adevarat, majoritatea oamenilor folosesc deja periferice USB si unitati optice S-ATA, dar eu personal privesc aceasta varietate ca un plus, nu ca un minus. Indiferent de perifericele, unitatile optice sau unitatile de stocare pe care le aveti acasa, nu vor exista nici un fel de probleme de compatibilitate cu Gigabyte X58A-UD9.

Back-panel-ul este construit in acelasi spirit, dispunand de doi conectori FireWire (unul normal si unul mini), doua porturi USB 3.0, patru porturi USB 2.0, doua porturi combo USB/e-SATA, conectori S/PDIF optic si coaxial, 6 jack-uri audio, doi conectori LAN (RJ45), doi conectori PS2 si butonul ClearCMOS. La fel ca si in cazul altor modele mai vechi, butoanele Power si Reset sunt dispuse langa sloturile de memorie, aspect pe care am ajuns sa il apreciez in momentul in care am realizat teste cu 4 placi video. Din pacate, display-ul pe care sunt afisate codurile care indica starea sistemului este dispus tot in partea inferioara a placii de baza, acesta fiind acoperit in cazul in care folosim 3 sau 4 placi video. Langa acesta sunt dispuse cele 8 porturi S-ATA 2, precum si cele doua porturi S-ATA 3.

Comentarii

Un comentariu la: GIGABYTE GA-X58A-UD9 – GTX 480 4Way SLI Preview

  1. tayfun a scris pe:

    daca va tine buzunarul , adica daca aveti vreo 10 miare de dolari de dat , luati placa asta de baza sau evga-ul cu care concureaza , un i7 hexa , 24 giga , 2 ssd-uri in raid , si 4 hdduri de 3 tera de la seagate, pe langa 4 gtx 480 cu hidro cooper de la evga si un sistem de water cooling la minim 1000 de dolari si faceti un avion, daca il indesati in Level 10 sau un haf 932.

Lasa-ne un comentariu: