LAB501 & Kingston HyperX Challenge

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Memorii & Stocare, in 8 December, 2011.

Per total, am lucrat aproximativ 3 ore pentru a depasi vechiul record, si trebuie sa le multumim aici tuturor celor care au participat la acest eveniment, au avut rabdare si au fost alaturi de noi. Stiu ca nu este foarte spectaculos sa stai in BIOS si sa modifici fiecare parametru in parte pana reusesti sa obtii rezultate, si prin urmare suntem foarte mandrii atat de cei care au venit sa ne vada (cititori ai site-ului si membrii ai forumului) cat si de colegii din presa care au fost alaturi de noi.

Pe langa un numar mare de cititori ai site-ului, au fost alaturi de noi si le multumim urmatorilor forumisti – PasatoiuTD, Iubitel, Triplu_Z, err0r, M3kk, ZeX, gsi16v, Epic, ducool2001, kobro, TheDogg, Bogzilla, Vladutz20, walkman88 si kosssmin. Unii dintre voi au venit de la mare distanta ca sa ne vada (m3kk – Miercurea Ciuc, ZeX – Targoviste, kobro – Caracal, TheDogg – Craiova, Bogzilla – Constanta) si ne bucuram foarte mult ca au facut acest efort ca sa fie alaturi de noi.

De asemenea, le multumim colegilor din presa care au “acoperit” evenimentul. Trebuie sa stiti ca evenimentul s-a desfasurat sub “ochii” camerelor de filmat de la doua televiziuni (ProTV si TVR), asa ca daca va uitati Marti, 13 decembrie la 8:30 pe ProTV, Sambata, 10 decembrie la 14:00 pe TVR2 si Joi, 15 Decembrie la 23:00 pe TVR2, o sa aveti ocazia sa vedeti lucruri interesante. Le multumim si colegilor din online, evenimentul fiind prezent si pe ImiDoresc.ro, nwradu, Softpedia, Emag si Techzone, colegi care au lasat deoparte ziua libera de sambata si au venit alaturi de noi.

Nu in ultimul rand, un mare bravo pentru toti cei care au fost alaturi de noi, partenerii Kingston si SmartPoint, colegii de la Asus, precum si jumatatile feminine din echipa LAB501 care ne-au sustinut pe durata intregii zile :)
.

Comentarii

10 comentarii la: LAB501 & Kingston HyperX Challenge

  1. Bogzilla a scris pe:

   Incredibil eveniment, inca nu imi vine sa cred. Inca odata FELICITARILE MELE PENTRU WORLD RECORD, pentru fantastica zi pe care mi-ati oferit-o si pentru VOI! Monstru, Matose si Micutzu, acea Trinitate a overclockingului romanesc!

  2. RaiciuIonut a scris pe:

   Am si eu O reclamatie de facut daca pot zice asa L-am rugat pe Domnul Matei sa fiu anuntat la urmatorul concuri etc ca sa pot veni si eu dar nimic tare dar…

  3. RaiciuIonut a scris pe:

   Da da imi retrag plangerea era anuntul pe pagina de facebook

  4. Monstru Post author a scris pe:

   Trei (3, trois, drei) stiri au fost pe tema asta pe site, incepand cu o saptamana inainte. Daca nu deschizi site-ul o saptamana…eu ce pot sa spun?

  5. RaiciuIonut a scris pe:

   da da scuze nu am mai avut timp dar imi place ce treaba buna ati facut inco o data scuze si care va fi urmatorul concurs daca nu va e cu spuarare inca o data scuze

  6. Bogzilla a scris pe:

   Stai cu ochii pe site sau orice canal social/media si vei afla cand va fi urmatorul concurs.

  7. Ion a scris pe:

   Felicitari baieti, a iesit super tare. Imi pare rau ca nu am putut sa vin dar asta e…

  8. Oamenii chiar se distreaza

  9. Adi a scris pe:

   Bravo baieti !

  10. George a scris pe:

   Sunteti foarte buni … in acest domeniu. Sunt si confirmari internationale, ceea ce nu poate fi decat un lucru bun: http://www.techpowerup.com/156753/Kingston-HyperX-Beats-Three-World-Records.html

   Foarte bine si tineti-o tot asa…

  Lasa-ne un comentariu: