Nvidia GeForce GTX 680: Partea I – Performanta

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 22 March, 2012.

.

Nvidia GeForce GTX 680

.
In sfarsit, dupa atatea povesti, a venit si momentul in care vedem cum se prezinta dihania. GTX 680 pastreaza linia traditionala Nvidia, iar stick-erul ne aduce aminte de aspectul lui GTX 480. Desigur, acolo era vorba de un radiator, insa imagistica este destul de sugestiva. GTX 680 beneficiaza de doua mufe de alimentare PCI-E 6pin, mai mult decat suficiente pentru consumul sau, dispuse una deasupra celeilalte, acest aspect favorizand wire-management-ul. Back panel-ul este dotat cu doi conectori DVI, un HDMI si un Display Port, precum si cu o fanta de aerisire de mici dimensiuni.

Ca tot a venit vorba de dimensiuni, GTX 680 este cea mai mica placa din testul de astazi si nu cred ca vor exista probleme de compatibilitate cu majoritatea carcaselor de pe piata.

.

Comentarii

52 comentarii la: Nvidia GeForce GTX 680: Partea I – Performanta

 1. Monstru Post author a scris pe:

  Asta este frumusetea overclocking-ului domnule, sa poti sa ai performante bune chiar si cu hardware mai vechi. Asta pe o parte. Pe de alta parte, de ani de zile progresul in domeniul acesta se ofera cu lingurita, pentru a maximiza profitul. Chestie care se intampla din pacate si in multe alte domenii.

 2. Alonewolf a scris pe:

  Parca mi-ai citit gandurile;da asa este suntem aburiti,inselati si manipulati de greii din IT(chiar daca de pe spinarea noastra se imbogatesc ei) dar vina este in totalitate a noastra ca inghitim cu prea multa usurinta toate mizeriile care ni se baga pe gat.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Pai, avem contact cu domeniul asta zilnic, e normal sa gandim la fel.

 4. Costi a scris pe:

  Alonewolf te aproprii de performanțele noilor plăci însă cu un consum mai mare. Asta în testele sintetice. Încearcă pe un joc și vezi ce dă.

 5. Alonewolf a scris pe:

  Costi ai dreptate,dar s-a zgariat DVD-ul cu Caysis iar de pe lasttorent n-am reusit sa trag un joc functional,cred ca s-au prostit si astia(urmare ACTA?).

 6. Alonewolf a scris pe:

  Sorri, dar cand overclockezi cred ca e normal sa nu te mai uiti la consum,n-ui asa?

 7. a aparut monstrul de la Asus …”GeForce GTX 680 DirectCU II Top” garnisită cu PCB propriu, frecvenţe ridicate din fabrică, etaj de alimentare modificat, etc. …abia astept sa fie pusa pe masa de OC

Lasa-ne un comentariu: