Prezentare – AORUS X470 Gaming 7 WiFi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 13 April, 2018.

AORUS X470 Gaming 7 WiFi

 
Nu puteam incheia prima serie de articole dedicate procesoarelor Pinnacle Ridge si chipset-ului X470 fara sa vedem ce au de oferit cei de la AORUS. In fond, acestia au fost cat se poate de harnici in ultimii ani si s-au prezentat la fiecare lansare importanta cu cel putin o placa de baza ajunsa in laboratorul nostru. De aceasta data este vorba despre AORUS X470 Gaming 7 WiFi, varful de gama AORUS pentru platforma X470.

Daca va mai aduceti aminte, oferta celor de la AORUS a fost cat se poate de solida in momentul lansarii X370, cele mai mari frecvente pentru memorii obtinute in cazul platformei AM4 fiind atinse de noi pe placi de gaza GIGABYTE / AORUS. Prin urmare, avem mari asteptari de la AORUS X470 Gaming 7 WiFi, atat la capitolul dotari, cat si la capitolul performante.

Astazi ne vom ocupa de dotari, asa ca haideti sa vedeti cum arata AORUS X470 Gaming 7 WiFi si ce ne ofera cei de la GIGABYTE in cazul unei platforme X470 high-end. Sa trecem la treaba…
 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – AORUS X470 Gaming 7 WiFi

  1. doru pop a scris pe:

   Sunt curios de generatia noua Ryzen…
   Sper sa fie cat mai bune si la preturi la fel de bune …sa-i oblige pe intel sa scoata mai repede 9700k-ul la un pret decent 🙂

  2. Liviu a scris pe:

   Nice review baieti . Opa – EPS 8pini + 4pini … nici nu cred ca am pe sursa asa ceva :)) prea multi. Posibil sa fie mai gurmand de 150W ?! Este de pus pe lista – la testat boys , chiar sunt curios cum se comporta. Sunt curios si de compatibilitatea uzuala / OC pe platforma X370.

  3. Monstru Post author a scris pe:

   Mai e puuutin 🙂

  Lasa-ne un comentariu: